Smanjite stomak za 2 minuta dnevno

Smanjite stomak za 2 minuta dnevno

30. Juli 2021.

Prekomerna težina i gojaznost povećavaju rizik od bolesti kao što su poremećaj rada štitaste žlezde, PCOD -a i dijabetesa u vrlo mladoj dobi. Masti, koje se nakupljaju u predelu stomaka, ne samo da ne izgledaju lepo, već i povećavaju rizik od poremećaja lipida u krvi, dijabetesa i srčanih oboljenja. Ne pokušavamo da vas uplašimo. Naš cilj je da vas obavestimo o zdravstvenim rizicima povezanim sa prekomernom težinom, gojaznošću ili masnim naslagama u predelu trbuha (salo na stomaku), i uputimo vas kako to da rešite na brz način. Vežbanjem i pravilnom ishranom možete smršati, pa čak i redukovati salo na stomaku.

Naslage u predelu stomaka nije lako skinuti. Potrebno je uložiti malo dodatnog napora što uključuje i svakodnevne vežbe za skidanje sala sa stomaka. Japanska tehnika za brzo smanjivanje stomaka postaje sve popularnija.

 

Japanska tehnika koja vam može pomoći da brzo izgubite masnoće na stomaku

 

Ovu tehniku je slučajno otkrio japanski glumac Mike Riosuke. Uz pomoć ove tehnike izgubio je 13 kg i smanjio obim struka za 12 cm u roku od nekoliko nedelja. Iznenađujuće je da je Mike ovu vežbu radio, ne da bi smršao, već da bi ublažio  bolove u leđima. Ovu tehniku je propisao njegov lekar i potrebno je samo 2 minuta za njeno izvođenje.

Riosuke je  japanska tehnika za brzo gubljenje masti na stomaku. Uključuje stajanje u određenom položaju, udah od 3 sekunde i snažni izdah 7 sekundi. Ranije je otkriveno da vam vežbe disanja mogu pomoći u gubitku težine.

Mast se u osnovi sastoji od kiseonika, ugljenih hidrata i vodonika. Kada kiseonik koji udišemo dođe do masnih ćelija, one se razlažu na vodu i ugljenik. Što telo troši više kiseonika, moći ćete da sagorite više masti.

 

Kako brzo izvesti japansku vežbu za brzo mršavljenje na stomaku

 

Da biste brzo izgubili masnoću sa stomaka, potrebno je da radite ovu vežbu od 2 do 10 minuta svakog dana.

 

Korak 1: Uspravite se, iskoračite jednom nogom napred, drugu zadržite pozadi.

Korak 2: Stegnite zadnjicu i prenesite svu telesnu težinu na stopalo pozadi.

Korak 3: Podignite ruke iznad glave. Udahnite polako 3 sekunde.

Korak 4: Snažno izdahnite 7 sekundi, napnite sve mišiće tela.

 

Ponovite ovo što je više puta moguće, od 2 do 10 minuta. Osim što vam pomaže da brzo izgubite masnoće na stomaku, može pomoći i u jačanju mišića vašeg tela i poboljšati metabolizam.

Osim ove japanske tehnike za brzo mršavljenje na stomaku, takođe morate da izmenite svoju ishranu. Slede liste namirnica koje treba da jedete ili da izbegavate da biste brzo skinuli masna naslage u predelu stomaka.

Smanjite stomak za 2 minuta dnevno

 

Namirnice koje treba izbegavati za brzo gubljenje masti na stomaku

 

1. Hrana pržena u dubokom ulju i nezdrava hrana

2. Šećerna pića, voćni sokovi i gazirana pića

3. Beli hleb

4. Testenine

5. Alkohol, posebno pivo

6. Zašećerena hrana i deserti

 

Hrana koju bi trebalo jesti za smanjenje masnoće na stomaku

 

1. Avokado

2. Banane

3. Jogurt

4. Bobice

5. Sveže voće i povrće

6. Orašasti plodovi i semenke

7. Sočivo i mahunarke

8. Masna riba

9. Posno meso

Podeli ovaj članak:

BESPLATNA PRIJAVA ZA TAKMIČENJE


ZAPRATI NAS